Cultuur

Allerlaatste kans om Arie & Silvester live op het podium te zien

- advertentie -

Winschoten – In mei vorig jaar was het precies 10 jaar geleden dat Arie & Silvester afscheid namen als duo in een uitverkocht Koninklijk Theater Carré. Jarenland hebben cabaretiers Arie Koomen en Silvester Zwaneveld de Nederlandse theaters doen schudden op haar grondvesten met zes voorstellingen. Vorig seizoen keerde het duo terug met een eenmalige reünie voorstelling ‘Wie?!’ waarbij ze weer nietsontziend de planken uit de vloer trokken. Wegens succes gaat de voorstelling nog t/m december in reprise en dat is goed nieuws voor u, want dit is de ALLERLAATSTE kans om dit duo live mee te maken. Op zaterdag 30 november zetten ze nog één keer Theater De Klinker op z’n kop.

- advertentie -

Arie & Silvester leerden elkaar kennen bij het standup-gezelschap Comedy Explosion. Samen deden ze mee aan het festival Cameretten en eindigden op de tweede plaats, waarna ze in rap tempo doorbraken bij het grote publiek en de ene na de andere uitverkochte zaal smeulend achterlieten. De mannen werden jarenlang gevreesd door het gegoede cabaret, kregen daardoor al snel de bijnaam “cabaretsaboteurs” en speelden het klaar om voor één en dezelfde voorstelling zowel een één- als vijfsterren recensie te ontvangen.

Na een afwezigheid van 10 jaar staat het illustere cabaret duo nog tot het einde van het jaar samen in de theaters met een show waarin snelle grappen, harde improvisaties en moderne technieken de boventoon voeren. Oude acts zijn afgestoft en voorzien van een nieuwe jas. De twee heren gaan tekeer als nooit te voren. ‘Inhoud’ wordt vakkundig platgestampt, ‘theaterwetten’ worden met vuile voeten getreden en ‘nuance’ wordt keihard kapot gebeukt. Alsof het nooit anders is geweest.

Meer informatie over het programma vindt u op www.indeklinker.nl. Kaarten bestelt u via onze website of door te bellen met de theaterkassa op 0597 – 700 270.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button