Algemeen

Run Winschoten zoekt gemotiveerde verkeersregelaars

- advertentie -

Winschoten – Op vrijdagavond 13 september voor de Rabobank Lutje RUN en Fun RUN en zaterdag 14 september voor de WandelRun zoekt de organisatie nog een aantal verkeersregelaars. In het parcours zitten diverse kruisingen, rotondes en sluizen die bemand moeten worden.

- advertentie -

Het is mogelijk om voor 1 dag verkeersregelaar te zijn, speciaal voor de RUN, maar dan moet er wel een digitaal examen worden gedaan. Dit kost u ca. 30 minuten en het frist uw algemeen verkeersinzicht ook op. Voor het digitaal examen geeft de organisatie van de RUN u inloggegevens en een code.

De organisatie geeft op voorhand aan dat het een lange dag is, maar dit kan ook worden opgedeeld in 2 dagdelen. Voor een lunchpakket, koffie, soep en dergelijke wordt gezorgd.

U kunt zich opgeven via het volgende e-mail adres: verkeersbegeleiding@runwinschoten.nl.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button