Cultuur

Waterbei 2019: TOOSST XL!

- advertentie -

Winschoten – Op het Marktplein speelt TOOSST XL! vanaf 19.30 tot circa 23.30 uur, voor en na de spektakelshow van Close act.

- advertentie -

TOOSST XL! is een 8-mans coverband en opgericht op 3 januari 2011. Begonnen als trio (T) met Hans Oosting (OOS) en de broers Marcel en John Steneker (ST) werd in januari 2012 de band uitgebreid met Patrick Klei. Zo timmeren ze nu al geruime tijd met succes aan de weg en mogen ze zich in een nog steeds groeiende populariteit verheugen.

In 2017 en 2018 stond de band met hun eigen theatershow 2 avonden aaneen in een uitverkocht Cultuurhuis De Klinker in Winschoten. Ook in 2019 zal de band hier op 27 en 28 december weer act de presence geven: TOOSST 2000 a GoGo – Volume 3. Sinds de 1e editie in december 2017 maakt ook Erik Drent deel uit van de band.

De XL! blazerssectie, bestaande uit saxofoniste Joni Fens en trompettist Marten Miedema, completeren tijdens het optreden op Waterbei de band met hun swingende sound. Tevens zal de band worden uitgebreid met gast gitarist Leo Hegge.

Tijdens het optreden op Waterbei brengt TOOSST een selectie van de beste nummers uit de Top 2000 ten gehore!

Alle muzikanten van TOOSST XL! speelden eerder in bekende en minder bekende bands. Laat u verrassen door een optreden vol speelplezier en veelzijdigheid van TOOSST XL!

Bezetting:
Hans Oosting – Leadzang
John Steneker – Toetsen, gitaar en zang
Marcel Steneker – Gitaar en zang
Patrick Klei – Drums en zang
Erik Drent – Bas
Joni Fens – Saxofoon en zang
Marten Miedema – Trompet en percussie
Leo Hegge – Gitaar en zang

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button