Algemeen

Concert Hervormde kerk Oostwold

- advertentie -

Oostwold – Op vrijdagavond 13 september geeft Hugo van der Meij een concert op het Freijtag-orgel van Oostwold. Van der Meij is bekend als begeleider van diverse koren en treedt regelmatig samen op met de bekende organist Martin Mans. Het belooft een bijzonder concert te worden. Bezoekers mogen namelijk volledig zelf bepalen wat er wordt gespeeld.

- advertentie -

Het is de bedoeling dat er voor de pauze wat meer ‘traditionele’ orgelmuziek klinkt. Na de pauze improviseert Van der Meij over door bezoekers opgegeven thema’s. Op die manier kan er een bijzondere cross-over ontstaan tussen verschillende muziekstijlen, want ook lichte muziek, filmmuziek en zelfs popmuziek kan worden aangevraagd. Zo is concert in Oostwold een unieke manier om op een ongedwongen manier kennis te maken met het bijzondere Freijtag-orgel.

Het concert begint om 20.00 uur en de entree bedraagt €10,00 per persoon. Opgave van te spelen muziekstukken en melodieën kan tot vrijdagmiddag 13 september 12.00 uur via de website van de orgelcommissie.

Het concert wordt mede mogelijk gemaakt met financiële ondersteuning door de Gemeente Oldambt en Vereniging Dorpsbelangen Oostwold.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button