Cultuur

Waterbei 2019: Blue Birds

- advertentie -

Winschoten – Net als in een trance dwalen deze enorme Blauwe Vogels rond. Van bovenaf kijken deze longnecks op je neer. Je zult ze zeker niet missen als ze de menigte in marcheren. Hun aanpak is vriendelijk en verstandig, maar ze zijn zeker nieuwsgierig. Hun lange, lange vingers zijn kriebelig en hun lange hoofden blijven knikken. Plots bevriezen ze tot stilstand en volgen ze hun leideroproepen in een verbluffende slow motion.

- advertentie -

Dit Close Act Steltentheater start vanaf het stadhuis om 12.30 uur en 14.30 uur voor een 45 minuten durende rondgang door het centrum.

Lees ook: Programma Waterbei 2019
Op OldambtNu.nl vindt u de komende dagen over elke act een artikel.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button