Sport

Bram Bakker en Hans Koelman bereiden je voor op RUN Winschoten

- advertentie -

Winschoten – De RUN is hier in Winschoten en omstreken een begrip. De oudste ultraloop van Nederland bestaat uit een parcours van 100 kilometer en wordt ieder jaar op de tweede zaterdag van september gehouden. Het start/finish gebied ligt naast de sporthal aan de Mr. D.U. Stikkerlaan. Als Cultuurhuis De Klinker kunnen we natuurlijk niet zomaar voorbij gaan aan dit evenement. We hebben daarom ter voorbereiding op de RUN experts uitgenodigd die u volledig voorbereiden.

- advertentie -

Wat beweegt de hardloper?
Bram Bakker en Hans Koeleman duiken samen het theater in met het programma ‘Wat beweegt de hardloper?’. Samen verkondigen zij het hardloopevangelie en iedere keer dat ze op de planken staan, nemen zij een derde artiest mee, literair, cabaret of muzikaal. Zij verzorgen een negentig minuten durend literair hardloopspektakel vol woorden, muziek, beeld en beweging. Het is een meeslepende, humorvolle en zinnige voorstelling vol heerlijke oneliners over de gekte en het genot van het grenzen verleggen.

Bram Bakker en Hans Koeleman
Bakker is psychiater en schrijver. Hij maakte als auteur naam met de bestseller ‘Te gek om los te lopen’. Hij heeft meerdere hardloopboeken geschreven zoals ‘De halve van Egmond’, ‘New York, New York’ en ‘Runningtherapie’.

Hans Koeleman is voormalig Olympisch topatleet en was deelnemer van de Olympische Spelen van Los Angeles (1984) en Seoul (1988). Met 8.18.02 op de 3000 meter steeplechase behoorde hij tot de wereldtop. Zijn hardloopboeken zijn ‘Het blauwe uur’ en de autobiografische roman ‘Olympiërs’.

Samen zorgen deze mannen op donderdag 12 september voor het ideale begin van het weekend van de RUN. Meer informatie over de voorstelling vindt u op www.indeklinker.nl. Kaarten bestelt u via de website van De Klinker of door te bellen met de theaterkassa op 0597 – 700 270.

 

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button