Algemeen

Gratis loopbaanadvies 45-plussers

- advertentie -

Winschoten – Ben jij 45 jaar of ouder? En wil je een volgende stap zetten in je loopbaan? Bijvoorbeeld omdat je nu te veel stress ervaart in je werk of als je simpelweg eens wat anders wilt. Ontvang dan gratis loopbaanadvies met de subsidieregeling Ontwikkeladvies 45+.

- advertentie -

De subsidieregeling Ontwikkeladvies 45+ geeft mensen nét dat steuntje in de rug om naar een loopbaanadviseur te stappen. Zo’n advies zet aan tot nadenken over hoe je op een gezonde en prettige manier wilt werken. “Want hoewel je als 45-plusser al flink wat werkervaring hebt, liggen er ook nog veel jaren voor je. Hoe ga je die invullen?”, zegt loopbaancoach Marianne Kremer. “Om plezier in je werk te houden, kijk je vooruit. Zo blijf je tot aan je pensioen een gelukkige en gezonde werknemer of zzp’er.”

Hoe werkt het?
Het traject bestaat uit 2 of 3 gesprekken met loopbaancoach Marianne Kremer. Omdat de overheid het ontwikkeladvies subsidieert, kost het niets. Zij regelt alles rondom de subsidieaanvraag. “De regeling is voor werknemers en zelfstandige zonder personeel (zzp’ers) die 45 jaar of ouder zijn en gemiddeld minimaal 12 uur per week werken”, vertelt Marianne. “Maar ben je werkloos, kun je door ziekte niet werken of kun je een ontslag- of reorganisatieregeling krijgen? Dan kom je niet in aanmerking.”

Resultaat
Wat het Ontwikkeladvies 45+ oplevert, is voor iedereen anders. Marianne Kremer: “Globaal kun je zeggen dat je inzicht krijgt in je talenten en ambities, in wat jij belangrijk vindt in je werk. Je leert wát je energie kost en wát je energie geeft. Verder krijg je een op maat gemaakt advies met een bruikbaar actieplan en tips en vertrouwen om nieuwe stappen te zetten. Je leert hoe jij je kunt ontwikkelen en hoe jij je werk leuk kunt houden. Nu én in de toekomst.”

Wil je meer weten over de subsidieregeling 45+? Dan kun je contact opnemen via www.mariannekremer.nl of 06-50668630.

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button