Cultuur

Waterbei 2019: Duo Paradijsvogels

- advertentie -

Winschoten – Kleurige Paradijsvogels zijn op zoek naar een nieuw habitat en strijken neer. Als zij eenmaal veilig geland zijn brengen zij hun verentooi weer tiptop in orde en bekommeren zich in de tussentijd ook over het uiterlijk van het publiek.

- advertentie -

Wanneer hun oog valt op een exotisch mensenexemplaar gaat hun hart sneller kloppen en storten ze zich vol overgave in een dans om met hun verentooi zowel elkaar als de uitverkorene te imponeren. Dat kan tot hilarische situaties leiden!

De Paradijsvogels van Sam Shine Steltentheater starten vanaf het stadhuis om 12.00 uur, 14.00 uur en 15.30 uur. Vanaf daar lopen ze elke keer 30 minuten door het centrum.

Lees ook: Programma Waterbei 2019
Op OldambtNu.nl vindt u de komende dagen over elke act een artikel.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button