Algemeen

Volleybalvereniging Abiant/ Set Uppers viert 40 jarig jubileum

Op zaterdag 7 september vindt het feest plaats, iedereen is welkom

- advertentie -

Scheemda – Volleybalvereniging Abiant/ Set Uppers viert dit jaar haar 40- jarige jubileum. De vereniging gevestigd in Scheemda en Winschoten is al sinds 1979 actief in Oldambt, dan wel onder andere namen.

- advertentie -

Tijdens de jubileumweek zijn er verschillende activiteiten. Op woensdag 4 september krijgt de jeugd een clinic van VC Sneek dames 1. VC Sneek speelt met haar dames team op het hoogste niveau, de Eredivisie. Afgelopen jaar is VC Sneek als 2e geëindigd in de competitie.

Lees verder onder de foto’s

Na de clinic zal er een oefenwedstrijd plaatsvinden tussen VC Sneek en Sudosa Desto uit Assen, een aanrader voor iedere volleybal-liefhebber! De wedstrijd is voor iedereen toegankelijk en begint om 19:00. De toegang is gratis. Abiant/Set Uppers verwelkomt u graag in de Eextahal te Scheemda, aan de Plantsoenlaan 19.

Jubileumfeest
Op zaterdag 7 september zal de Band Toosst het jubileumfeest van de vereniging tot een geweldig einde brengen. Iedereen is welkom, van (oud)spelers en (oud)trainers tot sponsoren en supporters zijn welkom. Het feest begint om 20.00 uur en de toegang is gratis. Vooraf een kaartje bestellen is een vereiste. Dit kan via deze link (Toegang is gratis als je het ticket uitprint en meeneemt)

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button