Cultuur

Waterbei 2019: Boudine van Slobbe & Friends

Winschoten – Boudine Van Slobbe speelt sinds 1993 in Nederlands meest populaire slagwerkgroep Slagerij Van Kampen, en dat doet ze nog steeds met heel veel plezier. Het komende seizoen zijn ze dan ook weer te zien en te beluisteren in diverse theaters in Nederland.

- advertentie - 

Verder doet zij nog tal van projecten waaronder de samenwerking met Bente Olie op puur slagwerk en speciaal voor Waterbei gaan zij de samenwerking aan met MC Avi.

Bente houdt zich al sinds haar vroege jeugd bezig met de meest uiteenlopende vormen van slagwerk. Na haar studie klassiek slagwerk aan het conservatorium speelde zij een aantal jaar in Slagerij van Kampen, waar ze Boudine leerde kennen. Daarnaast maakte ze deel uit van AbSurdo (oer-Hollandse samba) en speelt ze regelmatig nieuwe muziek voor gamelan in Ensemble Gending. Uiteindelijk gaat het in alle muziekvormen steeds weer om hetzelfde: groove, communicatie en heel veel spelplezier!

Avi is een Nederlands- en Engelstalige vocalist. Zijn stijl is te omschrijven als een veelzijdig met een mengeling van hiphop en reggae. In 1995 kromde de MC en producent zijn vingers voor het eerst om een microfoon. Terwijl hij zijn vaardigheden als MC bleef uitoefenen verbreedde Avi zijn horizon door het spelen van de drums, Afrikaanse trommels en basgitaar. Al snel merkte hij ook talent te hebben voor het maken van composities.

Om 12.00 uur, 14.00 uur en 15.30 uur zijn ze elke ronde een half uur te bewonderen bij het stadhuis.

Lees ook: Programma Waterbei 2019
Op OldambtNu.nl vindt u de komende dagen over elke act een artikel.

- advertentie - 

Gerelateerde artikelen

Back to top button