Op stap

450 Brommers vertrekken vanuit Scheemda naar Polen

- advertentie -

Scheemda –  Maandagochtend vertrokken zo’n 450 brommers van Scheemda naar   Gdansk in Polen. Het startschot voor de brommereditie klonk bij fabriek De Toekomst, waar alle alle voertuigen eerst gekeurd werden.

- advertentie -

Deze road trip gaat niet om snelheid, wel om handigheid, creativiteit en avontuur! Elke dag ontvangen de deelnemers leuke opdrachten voor onderweg waarmee je punten kunt verdienen. Deze opdrachten zorgen ervoor dat je in de meest bizarre situaties terecht komt die je normaal gesproken nooit meemaakt.

Er zijn met the Carbage Run interessante prijzen te winnen, maar het doel van de run is toch echt lol maken. En lol maken doe je niet alleen, alle Carbage runners helpen elkaar onderweg.

Pech onderweg
Op een brommer kun je geen gebruikmaken van pechservice in het buitenland door bijvoorbeeld een verzekeraar of pechhulpdienst. Daarom zorgt de organisatie voor een bezemwagen. Deze rijdt aan het einde van de dag de hele route en neemt alle deelnemers (en hun brommers) met pech mee naar de finish van die dag.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button