Algemeen

Ouderen genieten tijdens ouderenmiddag in speeltuin ’t Speulparadies

- advertentie -

Beerta – Afgelopen woensdagmiddag 28 augustus vond de ouderenmiddag plaatst in de speeltuin ’t Speulparadies in Beerta. Ondanks het extreme warme weer kon deze middag gelukkig wel doorgaan, mede dankzij de organisatie van de speeltuin die alles pico bello voor elkaar had, de bezoekers konden namelijk onder grote parasols zitten.

- advertentie -

De vrijwilligers zorgden dat niemand wat te kort kwam. Onder de bezoekers was ook grote bewoners van het verpleegcentrum “De Tjamme” aanwezig. De ouderen werden getrakteerd op een geweldig optreden van het bekende duo “Lucas en Gea” en zangeres Maria Louise. Veel bekende hits werden er gezongen, dit zorgde voor een fantastische sfeer.

Ondertussen werden de aanwezige ouderen voorzien van koffie, frisdrank en op een advocaatje met slagroom.
Dit werd zeer gewaardeerd door de aanwezigen en men hoopt volgende jaar weer aanwezig te kunnen zijn, bij dit geweldig initiatief van de speeltuin. Onze dank gaat uit naar de organisatie en alle vrijwilligers.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button