Op stapVideo

Fotoserie: Middeleeuws Winschoten zeer druk bezocht

- advertentie -

Winschoten – Vorig weekend streek Middeleeuws Winschoten wederom neer in het Stadspark van Winschoten. Drie dagen lang werden bezoekers getrakteerd op een omgetoverd, sfeervol Stadspark. Vele duizenden bezoekers wisten ook dit jaar hun weg naar het festival te vinden.

- advertentie -

Het park was volledig gevuld met een middeleeuwse & fantasy markt en verschillende kampementen. Naast alle aanwezige acteurs gingen ook veel bezoekers verkleed richting het festival. Hierdoor ademde alles de middeleeuwse sfeer.

Er was veel te beleven tijdens het festival. Zo waren er talloze muziekoptredens, een markt met kramen met de namen als Metal Man Ed, Zwaardenkoning, De Steencirkel en Anastasia. Ook was er een Steampunk Area. De organisatie had de wondere wereld naar het Stadspark gehaald. Daarbij was er een spetterende vuurshow die werd gegeven door De Vuurgilde. Er werd een ‘zwevende ketting’ gemaakt van een vlam.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button