Algemeen

Winschoters jagen op miljoenen in Miljoenenjacht

- advertentie -

Winschoten – Vijftig Winschoters uit postcodegebied 9675 strijden om prijzen tot wel vijf miljoen euro in tv-show ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’. Zij wonnen bij de Postcode Loterij een felbegeerde studioplaats in de spelshow die Linda de Mol presenteert. Of inwoners van Winschoten daadwerkelijk in de prijzen vallen, is zondag 22 september vanaf 20.00 uur te zien bij SBS6.

- advertentie -

De 68-jarige Simon is één van de gelukkige studioplaatswinnaars: “Wat mooi. Ik ben nog niet eerder in een studio geweest, dus ik ben vooral heel benieuwd. Ik zou het geweldig vinden om een auto te winnen. Als de auto er niet meer inzit, dan ga ik voor een plaatsje achter de desk. Mijn vrouw is jarig in juli en onze dochter is op 7 januari geboren. Het geluksnummer staat dus wel vast: dat wordt nummer 7.”

Kans op geldprijzen tot wel 5 miljoen euro
De vijftig inwoners van Winschoten zijn samen met inwoners van negen andere wijken uit heel Nederland aanwezig in de studio. Eén van de 500 aanwezigen maakt kans de studio als miljonair te verlaten. Diegene neemt in de finale plaats aan de desk naast Linda de Mol om het ‘Gouden Koffer Spel’ te spelen. Door koffers te openen, maakt de finalist kans op een geldbedrag dat kan oplopen tot wel vijf miljoen euro.

De uitzending van ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ met daarin de inwoners van Winschoten is zondag 22 september van 20.00-21.30 uur bij SBS6 te zien.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button