Op stap

Fotoserie: Pura Vida 2019 in het teken van Prince

- advertentie -

Blauwestad – Een zwoele nazomeravond, duizenden mensen gezellig bij elkaar, gezamenlijk genieten van prachtige muziek van het Noord Nederlands Orkest aan de oever van het Oldambtmeer.

- advertentie -

Een bijzondere avond beloofde Pura Vida weer te worden met deze editie nummers van Prince. Een virtuoos muzikant, waarbij zijn nummers met fantastische arrangementen geschikt waren gemaakt voor een symfonieorkest.

De opening leverde kippenvel op, 11.000 mensen die het Gronings Volkslied zongen. Vanaf het podium met doorzichtig dak, zorgde het NNO voor sprookjesachtige muziek. Het enthousiasme van dirigent Dirk Brossé werkte positief op de leden van het orkest en miste de uitwerking op het publiek niet.

Zanger Boris leek alsof hij in de eerste set nog wat moest wennen aan het geweldige orkest, maar samen met de verbluffend goed zingende Jennie Lena werden er mooie duetten gezongen.

Jennie Lena zorgde, zoals ze zelf zei met wellicht wat hulp van Prince van bovenaf, voor het tweede kippenvel moment van de avond. Tijdens het inzetten van het nummer Purple Rain, startte er een heel licht buitje die dit bijzondere optreden een wel heel special effect mee gaf.

De organisatie moest helaas vanwege het dreigende slechte weer het programma wat inkorten. De duizenden bezoekers zagen zelf de oplichtende hemel boven Scheemda en Midwolda, dus iedereen vertrok vrij snel na het laatste applaus.

De mensen die keurig gebruik maakten van de pendelbussen, hadden helaas de pech dat ze toch behoorlijk nat werden tijdens het wachten.

Pura Vida, het pure leven, genieten. Dat is precies wat dit evenement voor sfeer brengt. Gezamenlijk genieten van prachtige muziek….

5 september 2020 is de volgende editie.

Foto’s: Paul Mellens/OldambtNu.nl

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button