Cultuur

Start theaterseizoen met Tellerlikker Festival

- advertentie -

Winschoten – Het theaterseizoen barst los in september en we hebben er zin in. Zoals u van ons bent gewend, trappen we af met het Tellerlikker Festival. Een weekend bomvol voorstellingen, activiteiten, concerten, workshops en gezelligheid. En het allermooiste is, dat het hele weekend gratis is voor iedereen.

- advertentie -

Op vrijdagavond 20 september openen we het weekend met de seizoenspresentatie. Marieke Klooster, bekend van Vrouw Holland, neemt u deze avond in vogelvlucht mee door het komende theaterseizoen. Er zijn artiesten aanwezig om korte previews te geven van voorstellingen die komend seizoen op de planken staan in De Klinker en er is een leuke quiz. De avond is gratis toegankelijk. Het enige dat u hoeft te doen, is plaatsen reserveren via de theaterkassa of website.

Zaterdag 21 september wordt het een gezellige middag met workshops, amateurverenigingen, knutselen, theater en kinderyoga. Tussen 13.00 en 17.00 uur is er van alles te doen. Het volledige programma vindt u op onze website. Op het klinkerplein staat de Fiepbus waar kinderen kunnen knutselen en ontdekken. De bus ziet er net zo uit als in de boeken van Fiep Westendorp en is een ware attractie. Ook de acteurs van Van Straat Tot Laan zijn aanwezig met de straattheatervoorstelling ‘De Tijdreizigers van professor Tempus’. Binnen in het cultuurhuis zijn verschillende concerten te beluisteren, bezoekt u de film Yesterday (tickets reserveren) of gaat u op de tweede verdieping naar de open dag van het Kunstencentrum. ’s Avonds openen de deuren van het theater en heeft u maar liefst keuze uit twee voorstellingen. Bezoek net Noord Nederlands Muziek Theater of ga naar de Eminent Hipsters in de grote zaal.

Ook op zondag hoeft u zich niet te vervelen. De Noordpooltroupe verzorgt een prachtige concert, evenals Marcel Kapteijn en Boelo Klat. Ook Prins Hendrik uit Scheemda, Nieuw Leven uit Winschoten, CT Heida Band, amusementskoor For Fun en F2 Dance Company zijn van de partij.

Het wordt een weekend vol kunst en cultuur voor jong en oud. Tijd om u te vervelen, is er niet. Het gehele programma vindt u op www.indeklinker.nl. Kaarten reserveert u via onze website of door te bellen met de theaterkassa op 0597 – 700 270.

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button