Incidenten

UPDATE: Vangrail beschadigd na aanrijding op de A7

- advertentie -

Scheemda – De hulpdiensten werden woensdagmiddag om 16.10 uur opgeroepen voor een ongeval op de A7 bij Scheemda. De hulpdiensten hebben na een korte zoekactie op de A7 geen ongeval meer aangetroffen. Wél hebben ze een flink beschadigde vangrail gevonden. Gek genoeg vonden de hulpdiensten nergens meer een voertuig.

- advertentie -

In eerste instantie bleek het voertuig te zijn doorgereden. Later bleek de schade niet “zo erg” te zijn dat hij niet meer kon rijden. Hierom besloot de bestuurder naar huis te rijden waarna hij zelf gelijk de politie heeft gebeld. Dit kon hij niet eerder doen omdat zijn telefoon leeg was. 

Andere weggebruikers hadden intussen de hulpdiensten ingeschakeld. Waardoor bleek dat de bestuurder was ‘gevlucht’. De bestuurder kwam met de schrik vrij.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button