Algemeen

Stadskudde Oldambt slachtoffer van diefstal schrikdraadinstallatie

Blauwestad – Afgelopen woensdagavond kreeg Stadskudde Oldambt een melding dat er een kudde losliep in het Riet in de Blauwestad. “Toen wij ter plekke kwamen bleek dat de complete schrikdraad-installatie gestolen was.” zegt kudde-eigenaar Pieter Kunst op Facebook. “Helaas bleek woensdagochtend dat de dieven ook op een andere locatie waren geweest in Blauwestad.”

- advertentie - 

Er zijn 2 accus’s en een Gallagher B200 schrikdraadapparaat gestolen, alsmede een speciale haspelpaal met bijbehorende haspels. “Deze zijn alleen geschikt voor ons speciale rastersysteem.” aldus Kunst. “De dieven waren goed geïnformeerd want onze klok met gps hebben ze laten staan.”

Mocht er iemand iets verdachts gezien hebben hoort de herder het uiteraard graag. Zijn telefoonnummer, tevens het alarmnummer is 06 55 78 32 34. “Hierop zijn wij 24/7 bereikbaar voor noodgevallen.”


Nu u hier toch bent... Heeft u de OldambtNu.nl app al gedownload op uw telefoon? Zo niet, lees hier meer en download hem snel!
 
- advertentie - 
- advertentie - 

Dit kan u ook interesseren

Back to top button