Algemeen

Gratis en veilige vernietiging van vertrouwelijke documenten tijdens Nationale Snipperdag

- advertentie -

Scheemda – Op woensdag 2 oktober organiseert Reisswolf alweer de twaalfde Nationale Snipperdag. Op deze dag kunnen gemeenten, bedrijven en particulieren hun vertrouwelijke documenten tussen 10:00 tot 16:00 uur GRATIS op de verschillende locaties in Nederland inleveren. Deze vertrouwelijke documenten worden vervolgens gratis en veilig voor hen vernietigd.

- advertentie -

De vertrouwelijke documenten worden niet alleen gratis vernietigd, voor iedere kilo vertrouwelijk papier die wordt aangeleverd, doneert Reisswolf een bedrag aan het goede doel van dit jaar; Stichting Jarige Job. Hoe meer vertrouwelijke documenten er worden ingeleverd, hoe hoger de donatie wordt aan het goede doel!

In Nederland zijn 61.000 kinderen die hun verjaardag niet kunnen vieren, omdat er thuis geen geld voor is. Stichting Jarige Job helpt deze kinderen door het geven van een verjaardagsbox t.w.v. €35,-. Hierin zit alles wat nodig is voor een echte verjaardag thuis én op school!

Aan het einde van de Nationale Snipperdag wordt symbolisch de cheque met het eindbedrag van de actie overhandigd aan Stichting de Jarige Job. Reisswolf hoopt natuurlijk dat zij met de inzameling een fantastisch bedrag kunnen bijdragen voor een heleboel verjaardagsboxen.

Meedoen met onze actie?
Nationale Snipperdag wordt op meerdere locaties in Nederland gehouden. Hieronder staan de locaties waar mensen hun vertrouwelijke documenten kunnen inleveren.

Reisswolf:
Wognum (Spoorstraat 5);
Hengelo (Parelstraat 9);
Heesch (Zoggelsestraat 7);
Scheemda (Haven Z.Z. 22).

Aanmelden of inschrijven is niet nodig. Deelnemers kunnen vrijblijvend langskomen om hun vertrouwelijke documenten te laten vernietigen door Reisswolf. Privédocumenten, zakelijke archieven, een plastic tas of een hele kar vol; iedereen is welkom.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button