Sport

Regels en informatie omtrent lopersdorp RUN Winschoten

- advertentie -

Winschoten – Voor de estafette teams is er aan de Stikkerlaan, tegenover de ingang van het WVV voetbalveld, een grasveld beschikbaar voor het opzetten van tenten. De plekken voor tenten kunnen vanaf vrijdag 13 september 11.00 uur worden gereserveerd of opgebouwd. U kunt zich vrijdag om 11.00 uur melden bij Hein Messchendorp die bij de tent van de organisatie in het Lopersdorp aanwezig is.

- advertentie -

Voor de voorste rij plekken zal er worden geloot om iedereen een eerlijke kans te geven. Daarna worden de genummerde plekken u toegewezen door de organisatie. In 2019 zullen de regels voor het Lopersdorp streng worden gecontroleerd. Afzetlinten die gebruikt worden om een plek af te bakenen of tenten die worden opgezet voor vrijdag 13 september 11.00 uur worden verwijderd. De tenten moeten met de korte zijde naar het parcours worden opgezet zodat er meer tenten langs het parcours kunnen staan.

De Stikkerlaan (vanaf WVV voetbalveld tot aan de rotonde Beertsterweg is op zaterdag 14 september afgesloten voor verkeer, ook voor mensen die hun tent willen opbouwen. De Stikkerlaan moet vrij blijven van auto’s. Auto’s in het Lopersdorp zijn niet toegestaan. U kunt parkeren op het bedrijventerrein, maar niet bij de winkels.

De parkeerplaats voor het gebouw van Doc-Direkt (voormalig CAS) aan de Transportbaan 12 is beschikbaar voor de RUN. Er staan hier 2 parkeerwachten die ervoor zorgen dat de 180 parkeerplekken efficiënt worden benut. Vanaf de parkeerplaats is het ca. 400 meter lopen naar het Lopersdorp.

Er zijn een beperkt aantal stroompunten (220V) beschikbaar in het Lopersdorp. De stroomvoorziening is bedoeld voor het maken van koffie en thee en de koeling van drankjes. Het is verboden dat er biertap- en geluidsinstallaties op worden aangesloten. Zorg zelf wel voor voldoende waterdichte (buiten) kabel; de RUN-organisatie kan er niet in voorzien.

Sponsoruitingen in het Lopersdorp zijn niet toegestaan. Open vuur is verboden. Toiletvoorzieningen zijn er bij start – finish (naast en voor de sporthal en in de sporthal). Water in de mobiele toiletten is niet bestemd voor drinkwater. Tegenover het Lopersdorp komt er een watertappunt dankzij sponsoring van het waterleidingbedrijf Groningen. Tijdens vrijdagnacht de 13e en zaterdagnacht de 14e september is er (beperkte) beveiliging in het start-finishgebied.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button