Op stap

Geslaagde Volkswagen meeting in Winschoten

- advertentie -

Winschoten – Zondagmiddag werd er achter de voormalige Formido in Winschoten voor de vijfde keer een grote automeeting gehouden. Het thema van dit jaar was Volkswagen Golf type 1 & 2. Verschillende projectauto’s werden tentoongesteld.

- advertentie -

Nieuw dit jaar was dat ook luchtgekoelde auto’s werden toegelaten. Dit waren onder andere Kevers en Buggy’s. In totaal waren er zo’n 240 auto’s, hierdoor stond het terrein vol. Het evenement werd druk bezocht door bezoekers.

Mensen kwamen uit heel het land speciaal naar Winschoten omdat dit het enige evenement is waar dit type auto’s in zulke grote getale bijeenkomen.

Volgend jaar zal de organisatie wederom een show willen gaan neerzetten.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button