Sport

Uitbreiding aanbod bij Sportcentrum Nico Jager

Winschoten – Einde van de vakantieperiode betekent altijd starten met nieuwe activiteiten bij Sportcentrum Nico Jager. Na de recente forse uitbreiding van de openingsuren (dagelijks van 06.00 tot 22.00) wordt er nu in de vestiging Winschoten ruimte gemaakt voor een heuse COREzone.

- advertentie - 

In deze zone kan met allerlei materialen worden gewerkt aan sterke buik- en rugspieren. Omdat je kern (core) met al je ledematen verbonden is en betrokken is bij je motoriek, is een sterke core heel belangrijk, ook als basis voor alle andere trainingen.

Met deze uitbreiding kunnen sporters weer meer variatie in hun trainingen aanbrengen: het sportcentrum heeft een totaalaanbod dat past bij ieder sportief doel. Of het nu gaat om serieuze conditietraining, het aanleren van een ander leefstijl, afvallen, of met elkaar trainen vanwege de sfeer en het plezier… het kan allemaal.

De teamleden van Nico Jager staan klaar om haar sporters te ondersteunen en te stimuleren wanneer het even tegen zit! Alle leden kunnen gratis gebruiken maken van het Persoonlijk FITplan, waarin als het ware hun sportieve loopbaan wordt vastgelegd. Beginsituatie, trainingsdoelen, trainingsschema’s, voortgang, afspraken, metingen, enzovoort: alles overzichtelijk bij elkaar. Er is, naast de reguliere begeleiding, regelmatig contact tussen sporter en instructeur. Voor wie meer en nog intensiever wil zijn er diverse mogelijkheden zoals het leefstijlprogramma Body Support of de Personal trainer.

Kom langs bij Sportcentrum Nico Jager aan de Bovenburen 104b in Winschoten en overtuig uzelf en proef de sfeer en het enthousiasme van Team Nico Jager. Een proefles is altijd gratis! September = actiemaand. Meer info en voorwaarden op www.nicojager.nl en Facebook.

- advertentie - 

Dit kan u ook interesseren

Back to top button
Close
Open chat
Tip ons!