Incidenten

Politie onderzoekt mogelijke brandstichtingen in Oldambt

Oldambt – De politie gaat verschillende branden in de omgeving van Midwolda verder onderzoeken op brandstichting. Het gaat om drie branden die in de nacht van zondag op maandag plaatsvonden.

- advertentie - 

Omstreeks half vier werd er een brand gemeld in een schuur aan de Hoofdweg in Midwolda. Bij aankomst van de brandweer stond één trekker al volledig in de brand. Deze brand sloeg over naar de schuur en naastgelegen machines. De brandweer kreeg de brand onder controle maar kon niet voorkomen dat meerdere machines beschadigd raakten. De hulpdiensten vermoeden dat de brand is aangestoken.

Niet veel verderop werd er een brand gemeld in een grote bult met gemaaid gras, dat opgeslagen lag langs de N362 – Gereweg tussen Midwolda en Nieuwolda. Ook aan de Pastorieweg in Scheemda ging een grote bult met gedroogd gras in vlammen op. De brandweer moest daar maandagochtend nog nablussen, om de smeulende resten te doven.

Het vermoeden bestaat dat alle drie branden zijn aangestoken. De politie zal hier verder onderzoek naar gaan doen.

Lees ook:
Machines gaan verloren bij brand in kapschuur
Brandweer blust forse buitenbrand aan de Gereweg
Brandweer blust smeulende restanten bij grasbrand in Scheemda


Nu u hier toch bent... Heeft u de OldambtNu.nl app al gedownload op uw telefoon? Zo niet, lees hier meer en download hem snel!
 
- advertentie - 
- advertentie - 

Dit kan u ook interesseren

Back to top button
Close