Algemeen

Gasterij Smits breidt zich uit met nieuw concept: ‘LunchOldambt’

- advertentie -

Midwolda – Erik Nap, eigenaar van Gasterij Smits, breidt zijn aanbod uit. Onlangs is het nieuwe bedrijf LunchOldambt van start gegaan. Nap is in 2017 de nieuwe eigenaar geworden van Gasterij Smits en breidt zich beetje bij beetje uit.

- advertentie -

Op locatie
LunchOldambt bezorgt smaakvolle, vers belegde broodjes en complete lunches op uw locatie. “Wij bieden een scala aan mogelijkheden om uw lunch volledig zelf samen te stellen. Kies uit ons assortiment rustieke broodjes, vers fruit, salades en dranken of bestel één van onze complete lunch- en vergaderpakketten.” aldus Nap. “De vergader- en lunchpakketten zijn uitermate geschikt voor een lunch met een groep in uw eigen vergaderzaal of in het bedrijfsrestaurant maar kan ook worden bezorgd tijdens festiviteiten, congressen en openingen.”

Volledige lunch
“Als onderdeel van Gasterij Smits kunnen wij voor grotere partijen ook de complete lunch cateren. We verzorgen een gevarieerd en op maat gemaakt lunchbuffet, smaakvol gepresenteerd en dagvers.” vertelt Erik. “Ook alle benodigdheden zoals servies, bestek, kannen en servetten kunnen in overleg worden meegeleverd en na afloop ruimen wij alles weer op. Indien gewenst leveren wij ook professionele en klantvriendelijke bediening zodat u echt alle tijd en aandacht kunt besteden aan uw partij.”

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button