Algemeen

Oldambt Aktief zoekt sponsoren voor hun jaarlijkse Sint&Kerst-actie

- advertentie -

Oldambt – Afgelopen tijd hebben veel mensen hun koffers gepakt voor hun welverdiende vakantie. “Helaas belanden steeds meer mensen in een situatie waarin ze geen deel meer kunnen nemen aan maatschappelijke activiteiten.” zegt Nel Postmus namens Oldambt Aktief.

- advertentie -

“Het gaat om mensen die om uiteenlopende redenen geen beroep kunnen of willen doen op reguliere instanties. Dit noemen we in de volksmond “stille armoede”. Helaas neemt het aantal toe…” aldus Nel, ze doet daarom een oproep:


Wellicht heeft u voorgaande jaren de media gevolgd en bent u bekend met het team van Oldambt Aktief. Onlangs waren Dhr. en Mevr. Postmus nog te gast bij premier Rutte in het Catshuis.

De stuwende kracht achter het team Oldambt Aktief was Pieter Postmus. Hij is helaas veel te vroeg overleden en zijn werk wordt voortgezet door Nel en Nico Postmus. Pieter vond dat  alle mensen recht hadden op een mooi Sinterklaas/ Kerstfeest. Omdat dit voor veel mensen niet mogelijk bleek, startte hij een inzamelingsactie. Tot nu is dat een groot succes gebleken.

Helaas is het zo dat we al meer aanvragen hebben gekregen dan ons budget en de voedingsbranche beschikbaar hebben. Tot vorig jaar hebben we, met behulp van de middenstand, veel mensen fijne feestdagen kunnen bezorgen. Wel moet er de kanttekening bij worden geplaatst dat we mensen moesten selecteren.

Helaas is het op dit moment niet mogelijk om de acties rond te krijgen met alleen de hulp van de middenstand. Het is daarom dat wij genoodzaakt zijn een beroep te doen op andere sponsoren.

Vindt u het ook belangrijk dat iedereen, rijk of arm, zich moet kunnen verheugen op een mooi Sinterklaas/Kerstfeest? In dat geval zien wij graag uw donatie tegemoet. Uw bijdrage kunt u overmaken naar NL 80SNSB0926 404 687 onder vermelding van Oldambt Aktief Kerstactie.

Namens Team Oldambt Aktief, hartelijk dank!

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button