Algemeen

Mind-illusieshow in De Klinker

- advertentie -

Winschoten – Ze brengen u in complete verwarring, lezen gedachten en achterhalen deze schijnbaar moeiteloos: de mind-illusionist. De naam Jochem Nooyen zegt u misschien niets, maar Barteljaap uit de serie Rundfunk kent u vast wel. Naast mind-illusionist is Jochem namelijk ook acteur. Zijn illusieshow Privacy is een combinatie van illusionisme en cabaret. Hij is op donderdag 17 oktober om 20.15 uur in De Klinker aanwezig om u compleet in verwarring te brengen.

- advertentie -

Alles wat wij online doen is te volgen en te achterhalen, maar uw gedachten zijn veilig…toch? In de illusieshow van Jochem Nooyen is privacy een illusie. Sinterklaas wist al wat uw verlangens waren en de grote techbedrijven weten dat u zwanger bent, voordat u dat weet. Hoe moeten we leven zonder privacy? In zijn tweede theatervoorstelling zoekt Jochem Nooyen het uit. Jochem gaat dieper in op wat je van iemand kan weten zonder dat je het zou kunnen weten. Een wonderlijke kijk op cybersecurity en gedachten lezen. Hebben onze gedachten een firewall nodig?

Nieuwsgierig? Kaarten voor de voorstelling Privacy van Jochem Nooyen zijn verkrijgbaar via de website www.indeklinker.nl of de theaterkassa.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button