Algemeen

Jongste winnares ooit wint 100.000 euro bij Postcode Loterij Miljoenenjacht

- advertentie -

Amsterdam/ Winschoten – De 20-jarige Kim uit Winschoten is de gelukkige winnares van 100.000 euro in de spelshow ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’, die zojuist werd uitgezonden. Nadat Kim 499 kandidaten wist weg te spelen, sleepte zij dit geldbedrag in de wacht tijdens het zenuwslopende ‘Gouden Koffer Spel’. Kim was samen met 49 wijkgenoten uit postcodegebied 9675 uitgenodigd in de studio. Ook wijkgenoten Paul en Nathalie zijn in de prijzen gevallen. Zij winnen respectievelijk 25.000 euro en een gloednieuwe auto.

- advertentie -

(Lees verder onder de foto)

Farmaciestudente Kim (20) is de jongste deelneemster van Miljoenenjacht ooit. Samen met haar vriend Arno nam zij plaats in de studio. Hoewel ze eigenlijk voor een auto wilde gaan, koos ze uiteindelijk toch voor een finaleplaats omdat ze een voorgevoel had. “Ik heb goed geslapen, dus als er vandaag iets gebeurt, dan wordt het een goede dag.” Dat voorgevoel bleek juist: na een flitsend finalespel koos Kim voor koffer 21, een koffer die haar uiteindelijk 100.000 euro opleverde. “Ik studeer nog en wil na deze studie ook nog geneeskunde doen. Daar kan ik het geld goed voor gebruiken. Nu blijkt dat het zoveel geld is, wil ik misschien ook nog naar Australië of Amerika!”

(Lees verder onder de foto)

Prijzenregen in Winschoten
Kim was vanavond samen met 49 wijkgenoten uit Winschoten (postcodegebied 9675) te zien in de wekelijkse spelshow op SBS6. Het lot was de Winschoters vanavond goed gezind. Omdat Kim en haar tegenspeler in de race voor een finaleplaats niet op de knop drukten, werd het uitstapbedrag van 25.000 euro verloot onder één van de aanwezigen op de tribune. Wijkgenoot Paul was dit keer de gelukkige: “Geweldig! Mijn buurvrouw wint net al een auto. Ik dacht: dat is 25 centimeter te laat. Maar nu win ik alsnog!”

Ook Nathalie uit Winschoten viel in de prijzen. Zij won een auto nadat wijkgenoot Kim deze aan zich voorbij liet gaan voor een finaleplaats. Uiteindelijk leverde deze keuze Kim 100.000 euro op. Haar buurtgenoten en alle andere deelnemers in de studio gingen met een bluetooth hoofdtelefoon naar huis.

‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ is tot en met zondag 6 oktober wekelijks te zien op zondagavond om 20.00 uur bij SBS6.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button