Op stap

Publiek geniet van diverse optredens tijdens Tellerlikker Festival

Winschoten – Afgelopen weekend opende Cultuurhuis De Klinker traditiegetrouw het theaterseizoen met het Tellerlikker Festival. Het hele weekend konden de bezoekers gratis genieten van vele voorstellingen, activiteiten, concerten, workshops en gezelligheid.

- advertentie - 

Op de vrijdagavond werd het theaterseizoen geopend met een seizoenspresentatie. Marieke Klooster, bekend van Vrouw Holland, nam de bezoekers deze avond in vogelvlucht mee door het komende theaterseizoen. Op de zaterdag was het een gezellige middag met workshops, amateurverenigingen, knutselen, theater en kinderyoga. Er was tussen 13.00 en 17.00 uur van alles te doen.

Ook op de zondag hoefde men zich niet te vervelen. De Noordpooltroupe verzorgde een prachtige concert, evenals Marcel Kapteijn en Boelo Klat. Ook Prins Hendrik uit Scheemda, Nieuw Leven uit Winschoten, CT Heida Band, amusementskoor For Fun en F2 Dance Company waren van de partij.


Nu u hier toch bent... Heeft u de OldambtNu.nl app al gedownload op uw telefoon? Zo niet, lees hier meer en download hem snel!
 
- advertentie - 
- advertentie - 

Dit kan u ook interesseren

Back to top button