Op stap

Kwelderwandeltocht vanuit Finsterwolde

- advertentie -

Finsterwolde – Als de zomer er bijna op zit en de herfst nog niet echt begonnen is, kleuren de kwelders helemaal paars en lila met zeeasters en rood en geel door de zeekraal. Onder leiding van gids Willem Friedrich is er een wandeltocht over de dijk en de kwelders. Na afloop staat er een heerlijke kop soep voor u klaar.

- advertentie -

De wandeling vindt plaats op zondag 29 september van 11.00 tot 13.00 uur. De kosten zijn 8 euro per persoon, dit is inclusief soep, vervoer met trekker en wagen naar de kwelder en de rondleiding met gids.

Locatie: Galerie De Groninger Kroon en Theeschenkerij
Reiderwolderpolder   4
9684 TK  Finsterwolde

Na de winterstop (januari tot eind maart) zijn de galerie, beeldentuin en theeschenkerij vanaf eind maart weer geopend op zondag van 11.00 – 18.00 uur. De overige dagen is de galerie open op afspraak, voor groepen, vergaderingen, trainingen, workshops, familiebijeenkomsten, afscheidsborrels en meer.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button