Cultuur

Grunnens Volkslaid bestaat 100 jaar!

- advertentie -

Beerta – Afgelopen vrijdagmiddag werd in het verpleegtehuis De Tjamme uit volle borst het Grunnens Volkslaid mee gezongen samen met Shanty koor Maritiem en voor zover het kon ging men er bij staan. Onder het genot van een hapje en een drankje werd dit gevierd en er waren zelfs meer dan 100 mensen.

- advertentie -

Het Grunnens Laid bestaat 100 jaar! Dit wordt groots gevierd op zaterdag 28
september om 17:00 uur. Op dat moment kun je overal in de provincie – op maar
liefst 100 locaties – het Gronings volkslied zingen. Ben jij ook trots op Groningen? Laat dat dan zien én horen! Je bent overal van harte welkom om mee te zingen: in kerken, zorgcentra, dorpshuizen, buurtfeesten, festivals… Mis het niet!

100 jaar Grunnens Laid is een initiatief van de Tocht om de Noord. De andere
locaties zijn te vinden op de website van Tocht om de Noord:
https://www.tochtomdenoord.nl/todn/alle-locaties-grunnens-laid

Gemeente Oldambt
Finsterwolde Dorpshuis Partycentrum Finnewold (Hoofdweg 110) Midwolda Kerk van Midwolda (Hoofdweg 168) Nieuw-Scheemda Kerk van Nieuw-Scheemda (Hamrikkerweg 27) Scheemda Hostel Herberg de Esborg (Esbörgstraat 16)
Winschoten Verpleeghuis Old Wolde (Blijhamsterweg 45)

Foto’s: Trijntje Timmer/OldambtNu.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button