Op stapVideo

Fotoserie: Het Autumn Fashion Event Winschoten 2019 (video)

- advertentie -

Winschoten – Aan het begin van de herfst laten de Winschoter mode-ondernemers weer hun nieuwe collecties zien bij het Autumn Fashion Event. Dit evenement vond afgelopen zaterdag plaats in het centrum van Winschoten. De modeshow vond twee keer plaats, om 13.30 uur en 15.00 uur. Echter was er dit jaar een herfstig sfeertje.

- advertentie -

Tijdens het evenement werd aan jong en oud, aan man en vrouw, de nieuwste mode op de catwalk getoond. Geen haute couture, geen high fashion modellen, maar gewoon goed draagbare en betaalbare kleding; verkrijgbaar in Winschoten.

De presentatie was in handen van Martin Zemering. In totaal liepen er ongeveer 70 modellen op de catwalk.

(Foto’s onder de video) U kunt de foto’s ook hier bekijken (Facebook).

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button