Op stap

Klokkengieterijmuseum in oktober gratis voor kinderen

- advertentie -

Heiligerlee – Hoor je klokken luiden? Maar waar hangen de klepels dan? Tijd om dit te ontdekken!

- advertentie -

Oktober is Kindermaand. Op de zondagmiddagen in oktober mogen kinderen t/m 12 jaar voor niks naar het Klokkengieterijmuseum. Er is een speurtocht en ze mogen herrie maken op het kindercarillon (of echte muziek, natuurlijk!) Het museum is elke zondagmiddag geopend van 13.00 – 17.00 uur.

In alle Groninger musea die meedoen met Oktober – Kindermaand krijgen ze een sticker. Wie drie stickers heeft verzameld krijgt een cadeautje. U vindt de deelnemende musea en wat er daar te doen is op http://www.kindermaand.nl

Organisatie en meer informatie: Klokkengieterijmuseum Heiligerlee

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button