AlgemeenPolitiek

Boeren vertrekken op de trekker vanuit Westerlee naar Den Haag (video)

Westerlee – Een groepje boeren zijn maandag net na zes uur vertrokken met hun trekkers vanaf de Hoofdweg in Westerlee naar Rogat bij Hoogeveen. Daar is een verzamelpunt voor boeren die dinsdag gaan protesteren bij het Malieveld in Den Haag.

- advertentie - 

De boeren willen een statement geven en politici toe te spreken vanuit de Nederlandse Agrarische sector. Er zullen volgens de organisatie uit het hele land boeren met trekkers naar Den Haag afreizen. Er worden zo’n 10.000 demonstranten en 2.500 trekkers en vrachtwagens van veevoer- en mechanisatiebedrijven verwacht.

Het doel van de actie is om aandacht te genereren, dus willen de boeren ook op een opvallende plek kunnen demonstreren. De organisatie wil 150 trekkers en 10 vrachtwagens van agribusiness-bedrijven op het veld neerzetten.


Nu u hier toch bent... Heeft u de OldambtNu.nl app al gedownload op uw telefoon? Zo niet, lees hier meer en download hem snel!
 
- advertentie - 
- advertentie - 

Dit kan u ook interesseren

Back to top button