Incidenten

Brandweerman Jan Karel Smit 30 jaar in dienst bij brandweer Winschoten

- advertentie -

Winschoten – Brandweerman Jan Karel Smit vierde vandaag zijn 30-jarige jubileum als brandweerman binnen de brandweer Winschoten.

- advertentie -

Dat de 57-jarige Jan Karel zijn jubileum onopgemerkt voor bij zou laten gaan wilden zijn collega’s niet laten gebeuren. Dinsdagavond, omstreeks 20.10 uur, gingen de piepers van de blusgroep net na hun oefenavond af. De brandweerlieden werden opgeroepen voor een brand bij een garage aan de Hofstraatlaan in Winschoten.

Jan Karel snelde zich naar de brandweerwagen terwijl er onder zijn eigen carport snel een vuurtje werd nagebootst. Tijdens het aanrijden kwam de melding binnen dat er brand zou zijn in twee garageboxen. Ter plekke werd Jan Karel verrast met een ‘vuurtje’ onder zijn eigen carport.

Na de inzet werd zijn jubileum verder gevierd op de kazerne met zijn familie en brandweercollega’s.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button