Algemeen

Kinderboekenweek in de Torenstraat

- advertentie -

Winschoten – Nog maar een paar dagen, dan staat de Torenstraat in Winschoten bol van de activiteiten rondom de Kinderboekenweek. Woensdagmiddag 9 oktober ben je welkom van 13.30 tot 16.30 uur voor een echte voorleesmarathon. Dat wil zeggen dat elk half uur een nieuw verhaaltje te horen is op een andere plek.

- advertentie -

Naast de winkels wordt er ook voorgelezen in een aantal oude brandweerauto’s en een oude bus. En als je goed zoekt zie je ook nog een roze Cadillac waarin voorgelezen wordt.

Daarnaast kunnen kinderen meedoen aan een sprookjesjacht. Ze kunnen op zoek naar sprookjesfiguren en stempels sparen, en roodkapje loopt er met een mandje rond om koekjes uit te delen. Mocht je het leuk vinden dan kun je ook geschminkt worden.

Alle activiteiten wordt opgeleukt met gezellige muziek en je mag de toren beklimmen. Leerlingen van het Ubbo Emmius College in Winschoten helpen mee deze dag tot een groot succes te maken!

Zien we je woensdagmiddag 9 oktober?

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button