AlgemeenGemeente

 Opening Formulierenbrigade Humanitas in Bibliotheek Winschoten

- advertentie -

Winschoten – Op donderdag 31 oktober zal wethouder Laura Broekhuizen van de gemeente Oldambt om 11.00 uur de officiële opening verrichten van het spreekuur van de Formulierenbrigade van Humanitas in de foyer van Cultuurhuis De Klinker in Winschoten.

- advertentie -

Het spreekuur is vrij toegankelijk voor iedereen die vragen heeft over administratieve zaken of hulp nodig heeft bij het invullen van (digitale) formulieren. Iedere dinsdag van 11.00-13.00 uur kunt u bij de mensen van Humanitas terecht in de Klinker op de tweede etage.

Voorbeelden waarbij Humanitas kan helpen:
Zorg- en huurtoeslag, Bijzondere bijstand, Kinderopvangtoeslag, Individuele inkomenstoeslag, Algemene ouderdomswet, Collectieve Ziektekostenverzekering, Nabestaandenuitkering (ANW), Heffingskorting Belastingdienst, Kwijtschelden gemeentelijke- en waterschaps-belasting, Algemene ouderdomswet (AOW), Leerlingenvervoer en meer.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button