Op stap

Paddenstoelenfestival Midwolda wederom druk bezocht

- advertentie -

Midwolda – Het was een drukte van belang in Midwolda zondagmiddag. Bij de Ennemaborg vond het jaarlijks terugkerende Paddenstoelenfestival van Stichting Het Groninger Landschap plaats.

- advertentie -

Men kon een wandeling over het landgoed maken en zo de vele paddenstoelen ontdekken. Bij veel stonden bordjes met namen en er was deze dag ook 2 keer een wandeling met gids die van alles over de paddenstoelen kon vertellen.

Naast de paddenstoelen waren er tal van andere activiteiten. Kinderen konden onder andere uilenballen uitpluizen, met een schepnet waterbeestjes vangen, knutselen, een voorstelling bezoeken, klimmen en geschminkt worden. Ondanks de kou kwam er weer veel publiek op af.

Foto’s: Margreet Leeuwerik/OldambtNu.nl 

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button