Algemeen

Feestelijke opening Taalpunt Afeer

- advertentie -

Winschoten – Op woensdag 9 oktober heeft wethouder Bard Boon Taalpunt Afeer geopend. Het Taalpunt bij het sociale werkleerbedrijf is bedoeld voor medewerkers die beter willen leren lezen, schrijven, rekenen of computeren.

- advertentie -

Opleiding en ontwikkeling
Afeer heeft in juli van dit jaar besloten om de opleiding en ontwikkeling van haar medewerkers verder te stimuleren en de taalvaardigheid van de werknemers te verbeteren. Bij het nieuwe Taalpunt kunnen medewerkers terecht voor inloopspreekuren, groepslessen en individuele lessen op het gebied van taal, rekenen en computeren. De lessen worden afgestemd op de behoeften en wensen van de deelnemers.

Taalhuis Oldambt
Het Taalpunt van Afeer is onderdeel van het Taalhuis Oldambt. Het Taalhuis heeft op meerdere plekken in de gemeente een Taalpunt geopend, zodat er altijd een Taalpunt in de buurt is. Ook in de gemeente Pekela start Afeer een Taalpunt op de locatie van De Aanpakkers. In Oldambt zijn er op dit moment Taalpunten in Winschoten, Scheemda, Finsterwolde en Bad Nieuweschans.

Samenwerking
Taalhuis Oldambt wordt mogelijk gemaakt door Stichting Lezen & Schrijven, Noorderpoort, Biblionet Groningen, Cultuurhuis De Klinker, Sociaal Werk Oldambt en gemeente Oldambt.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button