Op stap

Kinderfilms in De Klinker tijdens Herfstvakantie

- advertentie -

Winschoten – De herfstvakantie staat voor de deur. Voor kinderen hét moment om iets leuks te doen en dat kan in De Klinker. In de herfstvakantie toont De Klinker namelijk diverse kinderfilms. Bijna dagelijks kunnen tieners, kinderen en hun ouders terecht voor drie verschillende films: Trouble, Whitestar en De Club van Lelijke Kinderen. Nieuwsgierig? Kom dan in de herfstvakantie naar De Klinker en bekijk één of meerdere films.

- advertentie -

Filmaanbod
Trouble is een muzikale en grappige animatiefilm over vriendschap voor het hele gezin. Het hondje Trouble wordt door zijn rijke baasje verwend en krijgt alles wat hij wil. Maar als zij er plotsklaps niet meer is, wordt Trouble door haar irritante kinderen bij het vuilnis gezet. Als blijkt dat ze zonder hem geen kans maken op de erfenis, ontstaat er een klopjacht op Trouble.

Whitestar: Megan heeft een bijzondere relatie met het afgedankte wedstrijdpaard Whitestar. Wanneer blijkt dat Whitestar toch bijzondere talenten heeft, haalt de eigenaar hem weer weg bij Megan om wedstrijden te rijden, maar zonder succes. Pas als Megan en Whitestar weer samen zijn, halen ze het beste in elkaar naar boven en blijkt Whitestar een echte winnaar.

De Club van Lelijke Kinderen is een spannende familiefilm naar het gelijknamige boek van Koos Meinderts. De 11-jarige Paul denkt op schoolreisje te gaan, maar wordt door dictator Isimo opgesloten omdat hij flaporen heeft en er dus net wat anders uitziet. Hij ontsnapt en richt De Club van Lelijke Kinderen op. Samen met zijn vrienden komt hij in verzet tegen Isimo.

Speeldagen en tijdstippen
Zaterdag 19 oktober
13.00 uur Trouble
15.00 uur De Club van Lelijke Kinderen

Dinsdag 22 oktober
11.00 uur Trouble
13.00 uur Whitestar
15.00 uur De Club van Lelijke Kinderen

Woensdag 23 oktober
13.00 uur Trouble

Donderdag 24 oktober
13.00 uur Trouble
15.00 uur Whitestar

Vrijdag 25 oktober
13.00 uur Whitestar
15.00 uur Trouble

Zaterdag 26 oktober
13.00 uur Trouble
15.00 uur De Club van Lelijke Kinderen

Kaarten voor de films bestelt u via www.indeklinker.nl of door te bellen met 0597 – 700 270.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button