CultuurOp stap

Concert ‘A Musical Meeting 2’ op zondag 3 november

- advertentie -

Scheemda – Goed nieuws voor de liefhebbers van melodieuze en meerstemmige muziek. Het succesvolle concert ‘A Musical Meeting’ krijgt een vervolg. Eind vorig jaar vond het concert plaats in een uitverkochte kerk in Nieuw Beerta. Begin van dit jaar vond het concert nogmaals plaats in een zeer goed bezocht multifunctioneel centrum ‘De Ontmoeting’ in Scheemda. Het publiek genoot zichtbaar en de reacties waren zeer lovend: ‘Prachtige muziek en mooi gezongen.’

- advertentie -

Vanwege dit mooie succes hebben de ‘makers’ besloten een splinternieuw concert te programmeren met volledig nieuw repertoire. Fijne hedendaagse luistermuziek en gevarieerde songs overgoten met een vleugje nostalgie. Dit is wat u kunt verwachten tijdens het concert ‘A Musical Meeting 2’.

U hoort prachtige popsongs als ‘Arcade’, ‘Calm after the storm’ en andere Eurovisie songfestival juweeltjes, Pour un flirt’, “Waterloo’, ‘Congratulations’, ‘Besame mucho’, ‘Never never never’, ‘An American dream’, ‘She believes in me’ en vele andere.

‘A Musical Meeting 2’ vindt plaats in de kerk in Nieuw Beerta. Met optredens van Monique van Esch uit Brabant en uit Groningen van Paulien Muis, Hink Uil, Jan Rosema en Erik Blaauw die het concert ook presenteert.

Het concert start zondagmiddag 3 november om 14.30 uur. De kerk aan de Hoofdweg 18 is open voor publiek vanaf 14.00 uur. De entree bedraagt € 10,- . Kaarten kunt u bestellen door een e-mail te sturen naar:   hink.uil@ziggo.nl of naar kerknieuwbeerta@gmail.comTelefonisch bestellen kan ook via nummer:  0597 – 43 02 11. Kaarten zijn op de dag van het concert ook verkrijgbaar aan de kassa.

Tijdig reserveren wordt aangeraden, want vol is vol. De eerste aflevering van dit concert was volledig uitverkocht.

Kom en geniet! We zien u graag bij deze muzikale ontmoeting in Nieuw Beerta voor ‘A Musical Meeting 2’.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button