Cultuur

Vier de herfstvakantie in De Klinker

- advertentie -

Winschoten – De herfstvakantie staat weer voor de deur, dus tijd om iets leuks te doen! In De Klinker is er in de herfstvakantie van alles te zien en te beleven. We hebben maar liefst vier theatervoorstellingen. Naast theatervoorstellingen kunt u in de herfstvakantie ook terecht voor het bekijken van uw favoriete film. Houd voor het filmaanbod de website van De Klinker in de gaten.

- advertentie -

Theatervoorstellingen volwassenen
Wat betreft het theateraanbod zijn er vier voorstellingen te zien. Op zondag 20 oktober kunt u genieten van de muziek van Willem Nijholt. Zijn onvergetelijke liedjes worden gezongen door Guido Lam (deelnemer The Voice Senior) en Klaas Spekken (vooral bekend om zijn Groningstalige liedjes). Bent u meer liefhebber van de jaren 80? Kom dan op vrijdag 25 oktober naar ‘The Bootleg Eighties’ met de beste eighties liveband van Groot Brittanië: Wild Boys. De groep staat garant voor een avondvullende trip down memory lane met muziek van o.a. Duran Duran, Spandau Ballet, Wham!, Elton John, Pet Shop Boys en Rick Astley.

Dames kunnen donderdag 24 oktober hun hart ophalen bij de Ladies Special ‘Liften’. Een voorstelling waarbij drie dames vast komen te zitten in de lift van een schoonheidskliniek. Al wachtend op hun ‘redding’ komen scherpe onderwerpen, sappige gossip, herkenbare (soms gênante) situaties en rake confrontaties voorbij. Voorafgaand aan de Ladies Special staan in de foyer leuke verkoopkraampjes voor u klaar. Na afloop ontvangt u een goed gevulde goodiebag.

Theatervoorstelling kinderen
Woensdagmiddag 23 oktober is er voor kinderen (en hun ouders) ‘Dolfje Weerwolfje & Foeksia de Miniheks’ te zien. Een splinternieuwe musical vol leuke liedjes, mystieke wezens en tovertrucs. De voorstelling begint om 15.00 uur, maar kinderen zijn al vanaf 14.15 uur welkom om zich te laten schminken, een kleurplaat te kleuren, voorgelezen te worden of een bekertje ranja te tappen uit de ranjakoe. Uiteraard mogen ze verkleed naar het theater komen. Leuk voor de foto’s die na afloop gemaakt kunnen worden tijdens de meet & greet!

Kaarten voor de voorstellingen bestelt u via www.indeklinker.nl of door te bellen met 0597 – 700 270. Graag tot ziens in De Klinker.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button