Algemeen

Dichte Knip collecte voor de komende feestmaanden

- advertentie -

Oldambt – Afgelopen week werd er gecollecteerd voor de Stichting De Dichte Knip Oldambt. De stichting zet zich in voor mensen die aan de armoedegrens leven in de gemeente Oldambt.

- advertentie -

De Dichte Knip organiseert het hele jaar door activiteiten zoals zwemmen voor kinderen, klaverjasavonden, high tea en andere leuke uitjes. Tevens zorgen ze in het levensonderhoud van de gezinnen door de organisatie van onder andere een brooduitgifte van de Albert Heijn een keer per week. Dit wordt gefinancierd door subsidie van de gemeente, donaties van bedrijven en particulieren.

Zo richting de feestdagen worden het dure maanden voor de stichting. En dat terwijl ze graag iets extra’s willen doen zodat ook de minder bedeelde kinderen een fijne Sinterklaas kunnen vieren. Dat is de reden dat er een collecte gehouden wordt zodat er schoenkadootjes en kerstboodschappen uitgedeeld kunnen worden aan mensen die net niet in aanmerking komen voor de Voedselbank.

Wilt u ook bijdragen aan dit goede doel dan kunt u doneren op NL97RABO0320376796 of boodschappen doneren bij de supermarkten waar een kar hiervoor staat.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button