Sport

WVV ontvangt nieuwe coachjassen voor damesteams

- advertentie -

Winschoten – Steeds meer verenigingen omarmen het vrouwenvoetbal, waardoor het ledenaantal onder meisjes/vrouwen blijft groeien. Dat geldt ook voor WVV.

- advertentie -

Maar met alleen speelsters kun je weinig beginnen. Zo is goede begeleiding minstens zo belangrijk. “Ik ben altijd op zoek naar geschikte mensen, die de begeleiding van een team voor hun rekening willen nemen”, vertelt Elzo Stel.

Deze coördinator van de vrouwenafdeling brengt wekelijks vele uren door op het sportpark aan de Stikkerlaan. “Voor een stukje uniformiteit en herkenbaarheid ging ik op zoek naar een sponsor om de begeleiding van de meiden en dames 35+ team te voorzien van warme coachjassen”, vervolgt hij het gesprek.”

“Wekelijks zie ik vrijwilligers enthousiast bezig zijn met het meidenvoetbal. Hier horen goede faciliteiten bij en daar steek ik graag mijn energie in!”, besluit de regelneef. Afgelopen donderdag werden de nieuwe coachjassen officieel overhandigd! De jassen zijn aangeboden stukadoorsbedrijf J.P. Everts.

Namens alle meidenteams en het damesteam 35+ bedankt voor deze gulle gift!!

Foto: Links Dhr. Everts en rechts Dhr. Stel

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button