Cultuur

OG3NE schittert in De Klinker

- advertentie -

Winschoten – De drie zussen van OG3NE lijken alles te kunnen. Ze zingen prachtig, deden mee aan het Songfestival en nu blijkt dat ze ook ontzettend goed kunnen dansen. Al een aantal weken zijn ze op vrijdagavond te zien in het populaire tv-programma Dance, Dance, Dance. Ze zijn het eerste drietal dat meedoet aan het dansprogramma en ze gooien hoge ogen. Op woensdag 12 februari zijn de dames in De Klinker te zien met hun gloednieuwe ‘Sweet Harmony Tour’. 

- advertentie -

Hun dansmoves blijven dan beperkt tot een minimum, maar natuurlijk blazen ze u wel van uw stoel met hun zangkwaliteiten. Tijdens hun vorige theatertournee ‘Three times a lady’ wisten de zussen van OG3NE avond aan avond het publiek te betoveren met hun harmonieuze samenzang. Maar liefst honderd uitverkochte theaterconcerten waren het gevolg. Een sensationeel aantal en unieke prestatie welke de populariteit van deze succesformatie onderstreept. Jong en oud omarmen de ‘ladies with the golden voices’.

Wilt u hun nieuwe ‘Sweet Harmony Tour’ niet missen? Wees er dan snel bij; de concerten van OG3NE zijn meestal in korte tijd uitverkocht. Kaarten zijn verkrijgbaar via de theaterkassa of www.indeklinker.nl. 

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button