Algemeen

Skytz wordt OnlineBouwers

Winschoten – Na 12 jaar gaat websitebouwer Skytz uit Winschoten verder onder een nieuwe naam: OnlineBouwers. Met dezelfde mensen en op dezelfde locatie gaat het bedrijf zich meer richten op zijn specialismes: het bouwen van websites en webwinkels en het ontwikkelen van software.

- advertentie - 

Skytz werd 12 jaar geleden opgericht door Martin Kok. Als freelancer werkte hij in zijn beginjaren voor verschillende (internet)bedrijven. Het was een compleet andere tijd, zo vertelt hij. “Door de jaren heen is er zo ontzettend veel veranderd. Niet alleen in de internetwereld, we zijn ook als bedrijf gegroeid. Ik werk al jaren niet meer alleen en ook onze werkwijze hebben we aangepast. De naam paste eigenlijk niet meer bij ons”, legt Kok de naamsverandering uit. “Skytz is een lastige naam, OnlineBouwers laat meteen zien wat we doen.”

‘Programmeren is ons vak’
OnlineBouwers is gespecialiseerd in het bedenken van maatwerkoplossingen, oftewel websites, webwinkels en CRM-systemen die écht bij de klant passen. Programmeren staat daarin centraal, omdat een standaardoplossing het probleem van de klant vaak niet wegneemt. “Programmeren is ons vak. Door ons meer te richten op onze specialismes, kunnen we de klant beter bedienen. We gingen de afgelopen jaren steeds meer dingen doen en oppakken, waardoor we minder konden doen waar we écht goed in zijn. Dat vangen we nu op met een flexibele schil aan mensen om ons heen. Zodat we de klant kunnen blijven helpen en tegelijkertijd altijd de beste kwaliteit kunnen garanderen.”

Winacties
Op de naam, de website en het logo na verandert er voor klanten niets, benadrukt Kok. “We blijven wie we zijn en blijven de vertrouwde kwaliteit leveren. We willen klanten eigenlijk juist nog meer bieden. Met maatwerk en meer persoonlijk contact.” OnlineBouwers is vrijdagmiddag om 12.00 uur gelanceerd. Om de nieuwe start te vieren, vinden er op de socialemediakanalen van het bedrijf verschillende winacties plaats.

- advertentie - 

Dit kan u ook interesseren

Back to top button
Close
Open chat
Tip ons!