AlgemeenOp stap

Kids Fun Day’s Oldambt 2019 druk bezocht

- advertentie -

Winschoten – Dit jaar werd Kids Fun Day’s Oldambt voor de 3e keer georganiseerd met veel succes. Honderden kinderen bezochten op 22,23 en 24 oktober het evenement in de sporthal aan de Stikkerlaan in Winschoten. Wethouder Erich Wünker opende op 22 oktober het evenement en op 23 oktober heeft burgermeester Sikkema een bezoek gebracht aan het evenement.

- advertentie -

De kinderen konden knutselen, bloemschikken, houtbewerken, dichten, klauteren, klimmen, rolschaatsen, volleyballen, kickboksen, konden plezier maken met Jack Sparrowen geschminkt worden door Evelyn van Haren Daarbij kregen de kinderen onbeperkt drinken met wat lekkers. Ook kwam de politie, brandweer en de dierenambulance langs.

Samen met een aantal vrijwilligers en studenten konden we er weer een geslaagde evenement van maken met veel positieve reacties. Ook hadden de kinderen veel plezier.

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button