Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Incidenten

Thema-avond Scheemda brandvrij voor huurders

- advertentie -

Scheemda – Op woensdag 20 november organiseert de Huurdersorganisatie Scheemda in samenwerking met de Brandweer Oldambt en Huurderskoepel Acantus een thema-avond over de brandveiligheid van woningen.

- advertentie -

Onder het motto ‘Voorkomen is beter dan blussen’ wordt er informatie en advies gegeven over verschillende zaken die met de brandveiligheid te maken hebben.  Hierbij kan gedacht worden aan bijvoorbeeld het brandgevaar bij het verkeerd omgaan met elektrische apparaten, hoe bewoners de kans op een brand kunnen verkleinen en hun overlevingskans kunnen vergroten. Ook onderwerpen zoals de risico’s van een koolmonoxidevergiftiging komen aan bod, evenals het risico van spontane ontbranding van accu’s van bv scootmobiels en telefoons.

De thema-avond zal gehouden worden in De Esborg in Scheemda en is vooral bedoeld voor huurders van Acantus uit Scheemda, Westerlee, Heiligerlee en Nieuw-Scheemda. De avond begint om 19:30 en de toegang is gratis, aanmelden kan via info@huurderskoepelacantus.nl.

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button