Incidenten

Leerkrachten Mons Sinaï in Heiligerlee het dak op

Heiligerlee – Brandweer Winnschoten werd woensdagochtend tegen half negen opgeroepen voor een buitensluiting bij CBS Basisschool Mons Sinai in Heiligerlee. Ter plekke bleken er leerkrachten op het dak te zitten.

- advertentie - 

De leerkrachten van basisschool Mons Sinaï in Heiligerlee doen niet actief mee aan de lerarenstaking. Maar om te benadrukken dat ze solidair zijn met hun stakende collega’s, klommen ze woensdag bij het krieken van de dag op het dak van de school.

Staande op het dak toonden ze een spandoek met daarop de tekst: ‘Het gaat niet meer van een leien dakje’.

De brandweer werd ingezet om de leerkrachten weer van het dak te halen. In het hele land zijn vandaag acties vanwege de bezuinigingen, en er moeten meer leraren komen.

- advertentie - 

Dit kan u ook interesseren

Back to top button
Close
Open chat
Tip ons!