Algemeen

CBS Annewieke brengt tijdens staking ontbijt naar bouwvakkers

- advertentie -

Scheemda – Vandaag staakt het onderwijspersoneel in het hele land. Leraren en schoolleiders willen meer structureel geld voor het onderwijs, om zo de aanhoudende problemen in het onderwijs op te lossen.

- advertentie -

Hierom hadden de leerlingen van CBS Annewieke aan de Merelstraat in Scheemda vandaag vrij, de leraren gaven geen les. Wel waren de leerkrachten op school om een ontbijt te maken voor de 40 bouwvakkers van de brede school in Scheemda die momenteel gebouwd wordt. Dit onder het motto: “bouwen aan de toekomst” en “geen afbraak maar opbouw van het onderwijs”

“Het momenteel toegekende bedrag is helaas geen structureel geld.” schrijft de school in een e-mail naar alle ouders. “Structurele investeringen blijven echter wel nodig om voor nu en de toekomst goed onderwijs te garanderen voor onze kinderen, maar ook om de werkdruk te verlagen en het beroep van leraar aantrekkelijker te maken en te houden.”

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button