Op stapVideo

Fotoserie: Duizenden bezoekers tijdens 204e Adrillen

- advertentie -

Winschoten – Afgelopen maandagochtend ging de 204de editie van de najaarsmarkt Adrillen van start. Het was de eerste Adrillen voor burgemeester Cora-Yfke Sikkema. De markt werd door haar geopend bij het gemeentehuis door middel van een kanonsschot.

- advertentie -

Vanaf het Oldambtplein liep de markt over de Venne helemaal door tot aan de Hema. Ruim 100 standhouders boden een gevarieerd aanbod artikelen aan. Naast de markt waren er ook nog heel veel andere activiteiten. Zo was er op het Marktplein weer ruimte voor de traditionele kermis en waren er tijdens de eerste marktdag diverse straattheater acts te bewonderen.

Ook in de avond was het gezellig in Winschoten. Zoals op het Marktplein waar diverse optredens waren in paar feesttenten.

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button